home massagevormen behandelingen over rick bosma praktijk en contact

SHIATSUMASSAGE THERAPEUT RICK BOSMA

In 1999 heb ik de opleiding Shiatsu massage afgerond bij Dutch Bodywork Academy en vervolgens, het jaar daarop, de opleiding voetreflexzonemassage met goed gevolg doorlopen. In het jaar 2000 ben ik naast mijn fulltime baan mijn avondmassagepraktijk in de binnenstad van Leeuwarden gestart.

In juni 2009 heb ik mijn fulltime zakelijke baan opgegeven en werk nu als parttimer in het MCL, om me daarnaast meer in te kunnen zetten als alternatief massagetherapeut, daar een dubbele baan met regelmatig een 70-urige werkweek niet ideaal was. Ik heb gekozen voor het verder uitbouwen van mijn massagepraktijk omdat daar mijn passie ligt. Het geeft veel voldoening en het is een mooie uitdaging om iemand lekkerder in zijn vel te laten zitten.

Vanaf 1 januari 2017 heb ik mijn massagepraktijk in Camminghaburen bij mij aan huis. Hier heerst een natuurlijke rust; een schril contrast met de drukte en hectiek van de binnenstad. Hierdoor staan aandacht, warmte en gevoel veel meer centraal hetgeen een zeer positieve uitwerking op de behandeling heeft.