home massagevormen behandelingen over rick bosma praktijk en contact

SHIATSUMASSAGE THERAPEUT RICK BOSMA

In 1999 heb ik de opleiding Shiatsu massage afgerond bij Dutch Bodywork Academy en in 2000 ben ik mijn eigen avondpraktijk gestart aan de Groentemarkt in de binnenstad van Leeuwarden. Tevens heb ik in 2000 de opleiding voetreflexzone massage gedaan bij DBA. In de daarop volgende jaren vele bij- en nascholingscursussen gevolgd; dit is nml. verplicht bij de NVST.

Sinds juni 2010 werk ik als parttimer in het MCL met onregelmatige diensten.
Als zorgondersteuner op de SEH ben ik gewent aan hectiek en hoge werkdruk. Daarnaast ben ik totaal ontspannen en volkomen in rust, wanneer ik thuis massages geef. Deze twee banen met uitersten brengen mij weer in goede balans. Helemaal Zen dus!

Het geeft mij veel voldoening om iemand te helpen en het is een mooie uitdaging om iemand lekkerder in zijn vel te laten zitten.

Vanaf 1 januari 2017 heb ik mijn massagepraktijk in Camminghaburen bij mij aan huis. Hier heerst een natuurlijke rust; een schril contrast met de drukte en hectiek van de binnenstad. Hierdoor staan aandacht, warmte en gevoel nog veel meer centraal hetgeen een zeer positieve uitwerking op de behandeling heeft.